December 16.-utáni rendelések

Tisztelt Megrendelőink!

A December 16.-a után leadott megrendeléseket már csak Januárban tudjuk kiszolgálni. (Január 4. után)

Köszönjük megértésüket.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kívánunk!

 

 

Sportszerek, minden ami sport

Sportszerek széles választékban.
Olcsó árakon.
Iskoláknak, Óvodáknak, Közintézményeknek, Felnőtteknek, Gyerekeknek!

Látogasd meg másik webáruházunkat: 

www.gyereksportszer.hugyereksportszer.hu

 

TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Csőhéj Polifoam 109x10 / 2 méter PRO-STAR

-13%
Csőhéj Polifoam 109x10 / 2 méter PRO-STAR
 • Csőhéj Polifoam 109x10 / 2 méter PRO-STAR
2 990 Ft
Akció: 2 599 Ft
Hőveszteségeket csökkenti és meggátolja a páralecsapódás
Könnyen méretre vágható
Gomba- és baktériumálló
A Polifoam csőhéj hőszigetelő, páralecsapódást megakadályozó és zajcsillapító képességű, zártcellás, térhálósított polietilénből készült, melynek használatával jelentős mértékű fűtési költség takarítható meg. A csőhéj könnyen méretre vágható, valamint ellenáll a gombáknak és baktériumoknak. Használata környezetbarát.
Méret: 10 mm-es falvastagság, 109 mm-es belső átmérő. Hőmérséklettűrés: -30 °C-tól +95 °C-ig.
1 cső hossza 2 méter, az ár 2 méteres csőre vonatkozik!!
 • A jelenlegi és a várhatóan növekvő energiaárak mellett egyre nagyobb jelentőséggel bír az energiamegtakarítás az építőipar, azon belül az épületgépészet területén. A korábbi, nagy élőmunkát igénylő szigetelési technikák és anyagok mellett megjelentek az új, korszerű, kevés élőmunkát igénylő, esztétikus szigetelő anyagok. Ezek között jelentős helyet vívott ki a POLIFOAM, polietilén habból készült, az igényeket fokozatosan követő termékeivel mind a hazai, mind a külhoni piacokon. A fűtéstechnikában a leggyakrabban a csőhéjakat alkalmazzák. A POLIFOAM csőhéj zárt cellaszerkezetű, jó hőszigetelő képességű, párafékező, nedvességre nem érzékeny hőszigetelő anyag. Ezen tulajdonságai mellett jó vegyszerálló képességű, rovarok, rágcsálók nem támadják meg, és a testhangok és rezgések csillapítására is alkalmas.
  Műszaki jellemzői
  Testsűrűsége 30 kg/m3, páradiffúziós tényezője 5,4x10-13, hővezetési tényezője a hőmérséklet csökkenésével javul, +10 °C-on 0,039 W/mK. Készülnek "NORMÁL" (B3) sötétszürke színű, "ÉGÉSGÁTOLT" nehezen éghető (B1) világosszürke, továbbá alumíniumfóliás kivitelben.
  A POLIFOAM csőhéjak méretsora igazodik a kereskedelmi forgalomban kapható réz és acélcsövek méretsorához. Belső átmérőjük 8-167 mm, falvastagságuk 5-10-15-20-30 mm. Nagyobb átmérőjű csővezetékek, légtechnikai vezetékek szigetelése POLIFOAM hablemezzel lehetséges.
  A melegszigeteléseknél a csővezeték megengedett hőmérséklete max.+90 °C lehet. Kültéri alkalmazás esetén - miután nem UV-álló - festéssel vagy keményhéjalással kell ellátni. Egyaránt alkalmas elő- és utószigetelésre. A csőhéj vastagságát az üzemelés körülményeinek ismeretében számítással lehet meghatározni. Az energiaadatok és amortizáció ismeretében, a gazdaságos szigetelés vastagsága is meghatározható, elkerülve az alul-, ill. túlméretezést, így a költségek optimalizálhatók.
  A fokozatosan korszerűsödő szakipar révén az épületgépészettel szemben is előtérbe kerültek az esztétikai igények, azaz a korábbi falon kívüli szerelések helyett a csővezetékek padlóban, falhoronyban történő vezetése.
  A POLIFOAM termékek új generációja a PE PLUSZ védőcső, melynek anyaga és műszaki paraméterei azonosak a csőhéjakéval, azzal a különbséggel, hogy a külső felülete kékszínű fóliakasírozással van ellátva. A csőhéj vastagsága 4 mm, belső átmérője 16, 18, 22, 27, 35 mm. Alkalmazása esetén csökken a hőveszteség, megszűnik a párakicsapódás, valamint megelőzhetők a padlószerkezetek gyors és egyenetlen felmelegedéséből származó repedések.
  A POLIFOAM csőhéjak hidegszigetelésre is alkalmasak. Hidegszigetelésről akkor beszélünk, ha a szigetelendő csővezeték által szállított közeg hőmérséklete kisebb a környezeti hőmérsékletnél, azaz a hőáramlás kívülről befelé halad. A szigetelés vastagságát a szállított közeg, a környezet hőmérséklete és relatív páratartamának ismeretében lehet meghatározni. A POLIFOAM csőhéjak a hidegszigetelés terén is kiválóan alkalmazhatók, mivel az alkalmazás alsó határa -60 °C.
  A szigetelés vastagságának helyes megválasztása mellett fontos, hogy a szigetelendő csővezeték külső átmérője a csőhéj belső átmérőjével azonos, a felhasítás lezárása pedig egyenletesen hézagmentes legyen. Így elkerülhető a csővezeték izzadása, mely a szigetelés elfagyásához, tönkremeneteléhez vezet.
 • Cikkszám
  POLI7007_60006212